• Nové motto společnosti je ‘Rychle. Vpřed. S naším financováním.’
  • Komplexní finanční řešení poskytují obchodníkům i zákazníkům svobodu, kterou potřebují, aby mohli rozvíjet své obchodní záměry.

 – GRENKE se s novým profilem své značky zaměřuje na osvědčené koncepce a svou misi orientuje směrem ke kombinaci inovativního finančního obchodování a rychlého, důvěryhodného a udržitelného podnikání. Díky svěžímu designu, prvotřídní komunikaci a jasnému důrazu na řešení uzpůsobená zákazníkům GRENKE jasně vyniká nad konkurencí - a nejen na svých internetových stránkách. Takto se tento finanční specialista připravuje na dynamický rozvoj v oblasti digitalizace a automatizace.

Nové motto naší značky 'Rychle. Vpřed. S naším financováním. 'znamená přidanou hodnotu pro zákazníky, které vždy stavíme na první místo. Partneři i středně velké podniky v GRENKE najdou vše, co potřebují, aby uspokojili své finanční požadavky. To znamená, že mohou z řešení společnosti GRENKE profitovat ještě komplexněji než kdy jindy.

Obchodníci a potenciální klienti mohou na nových internetových stránkách nyní najít řešení přesně šitá na míru výzvám, kterým čelí. Proto GRENKE vyvinula typické scénáře, jež reagují na konkrétní potřeby různých cílových skupin. Přesto, že digitální řešení fungují velmi efektivně, jako finanční odborníci nadále zdůrazňujeme hodnotu úzkých vztahů. To přináší výhody nejen pro partnery, klienty a zaměstnance, ale také pro zainteresované strany a investory.

Hledání podnikatelského ducha

Nejdůležitějším prvkem nově koncipované značky je podnikatelský duch. Společnost GRENKE byla po dlouhou dobu tím pravým partnerem, pokud jde o osobní konzultace, rychlé a snadné vyřizování finančních záležitostí a podporu podnikatelského růstu. A to je základem oživení značky společnosti.

Cílem do budoucna je stále více usnadňovat podnikatelům uvádění jejich kreativních nápadů do praxe - aniž by se museli obávat o komplexní financování. O to se postará GRENKE. Klienti se mohou zaměřit na realizaci - bez ohledu na to, v kterém odvětví působí.